Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Tražim za izdavanje

prikaz:
Opština: Tivat
Naselje: Bogdašići

Trazim kucu za duzi najam od Tivta do Petrovca. Udaljenost od mora do 15 km. Pozeljno mirno mjesto sa velikim placem. Do 500 eura mjesecno. Arendame@gmail.com

Vrlo ozbiljna ponuda zajma €8,970,000 (1m²=€7,475)
Opština: Žabljak
Naselje: Rasova

Ako vam je potreban poseban zajam i svu sigurnost iu najkraćem mogućem roku, mi smo rješenje naše ponude variraju od 2.000 € do preko 5.000.000 € s kamatnom stopom vrlo pouzdano što je 2% Dajemo posebne zajmove bilo kojeg iznosa koji vam je potreban po razumnoj kamatnoj stopi i vrlo brzo ćete im dati zajam s obzirom na vašu situaciju. Obratite nam se, ako vam je potrebna, pitajte nam svoju situaciju i iznos te ćemo vam reći korake koje treba slijediti. Hvala vam na razumijevanju Kontakt: angelina.samos@gmail.com
Broj WhatsApp: +33756826667

Opština: Tivat
Naselje: Donja Lastva

Mi sa muzem zivimo smo u Baru, ali zelimo da ziveti u Tivatu ili blizini. Trazimo stan na duzi period. Zelimo jednosobad ili dvosobad, kuhnja, edno kupatilo i mjesto za parking. Razmotricemo sve prijedloge.

Opština: Budva
Naselje: Budva

Izdajem dvosoban stan u Budvi.Stan je dvosoban sa dvije spavace sobe i velikom terasom sa pogledom na more.Kompletno namjesten sa novim stvarima.

Opština: Budva
Naselje: Budva

Potreban poslovni prostor (restoran) u Budvi, na prvoj liniji. Zakup na duzi period. Potrebno je da ima prostranu terasu povrsine oko 200 m2, kao i unutrasnjost povrsine oko 100 m2. Reon: Budva, Becici, Rafailovici.
Za dodatne informacije pozvati 068/108-896

Opština: Bar
Naselje: Bar

Crmnice ili Golubovaca na duži period . Poželjno sa pomoćnim objektima . Plaćanje godišnje .
+38267354524

Trazim neobicnu nekretninu €1 (1m²=€1)
Opština: Cetinje
Naselje: Bajice

Trazim neobicnu nekretninu za potrebe stranih klijenata.
Uslov: udaljenost od drugih zgrada minimalno 500 metara, sa pogljedom na planine, rijeku ili more, blizu izvora ili rijeke, veliki plac.
Ponuda se odnosi i na agencije i na fizicka lica na podrucju Crne Gore
mob.+382369428038,
skype: blknestate
e-mail: blknestate@gmail.com

Syndicate content

Pretraživanje