Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Budva
Montenegro

Prodaja stana - Tre Canne Budva

Zakačene slike: 
Price: €230,000 (1m²=€3,594)
Street and number: Sajam
District (Area): Budva
City: Budva
Wide area: Primorska regija
ZIP: 85310

Property Details

Godina izgradnje
: 2012
Spavaće Sobe
: 1
Kupatila
: 1
WC
: 1
Površina (m²)
: 64
Spratnost
: 4
Objavljeno
: 15 Nov, 2011   (Days on the market: 8 years 316 dana)
Poslednja promena
: 21 Nov, 2011 (12:17:52)

Property Information

Apart hotel TRE CANNE je prevashodno apartmanski kompleks koga čini 275 luksuznih apartmanskih jedinica različitog tipa i površine, koji su podijeljeni u tri različite kule- lamele.
Centralna i najvisočija kula- lamela 2 uzdiže se sa prizemlja do četrnaeste etaže i na svakoj etaži se nalazi po trineaest apartmana, izuzimajući prvu etažu na kojoj su planirani poslovni prostori.

Dvije manje kule- lamela 1 i lamela 3 uzdižu se do osme etaže i na svakoj etaži se nalazi po šest apartmana.
Pozicija objekta je takva da najveći broj apartmana ima prostrane terase sa kojih se pruža pogled na predivni Budvanski zaliv i modro plavo more, kao i Stari grad, dok samo mali broj apartmana ima pogled na noviji dio grada koji se prostire u pozadini.

Unutrašnjost ovih elitnih apartmana je priča za sebe i pravi prikaz luksuza.Vodilo se računa i o najsitnijim detaljima i maksimalnoj iskorištenosti prostora.
Kako je cjelokupni eksterijer objekta napravljen od kaljenog niskoemisionog stakla, to su svi apartmani prozračni i ispunjeni dnevnom svjetlošću. Takodje će biti postavljen i sistem zaštite od sunca i to uz upotrebu elektro-rolo zavjesa, napravljenih od najkvalitetnijih materijala nepropusnih na UV zrake, kao i uticaje vode, vjetra i vatre, tako da će i onima kojima pretjerana svjetlost smeta biti zadovoljeni.

Unutrašnjost apartmana će biti opremljena parketom od najkvalitetnijih egzotičnih vrsta drveta- američkog bijelog hrasta i merbaua. Osim toga podovi će biti napravljeni od najtvrđih vrsta kamena- mermera i granita, bilo unutar apartmana, bilo u holovima i hodnicima, a garantujemo i najbolji kvalitet unutrašnje stolarije sa najsavremenijim šiber sistemom u kombinaciji aluminijum- drvo.

Ulazna vrata su sigurnosna, zvučno izolovana sa postavljenom sistemom za kontrolu ulaza.
Svi apartmani imaju sisteme protivpožarne zaštite- sprinkler sistem, multi-split sistem grijanja i hlađenja Daikin, podno grijanje u kupatilima, elektro-oprema Siemens kao i strukturalni kablovski sistem (telefon, Internet, IPTV, VoIP servis), RTV/SAT, automatsku dojava požara, video interfon i video nadzor, sistem za kontrolisanu potrošnju električne energije, kao i nezavisne mjerne grupe po apartmanima.

Jedan od noviteta na našim prostorima je i sistem kontrole pristupa apartmanima, privatnoj garaži i liftovima, što dodatno garantuje bezbjednost stanarima i gostima hotela.
Komunikacija u objektu će se vršiti putem liftova i to sa četiri lifta u centralnoj kuli i sa po dva lifta u manjim kulama, što omogućava visoku frekventnost i brz pristup apartmanima. Svi liftovi su vrhunskih svjetskih brendova, od najkvalitetnijih materijala, kombinacije inoksa, drveta i stakla, potpuno nečujni, velike brzine kretanja, sa ugrađenim čitačem kartica i automatskom evakuacijom u slučaju nestanka električne energije.

Osim liftova u unutrašnjosti objekta, biće ugrađeni i panoramski liftovi, koji će ipak dati veći stepen atraktivnosti samog objekta i panorame za sve stanare i posjetioce Tre canne, a koji će polaziti sa prizemlja i voditi do krovova svake zasebne zgrade i predviđenih bazena.

Apart hotel TRE CANNE, zamišljen je kao jedan od najprestižnijih i najluksuznijih objekata ovog tipa na našim prostorima, pa su tako i predviđene dodatne usluge za vlasnike i korisnike apartmanskih i poslovnih jedinica, kao i za goste hotela.

Kao i svaki savremeni objekat u svijetu to i TRE CANNE dočekuju svoje goste na recepciji u okviru koje funkcioniše agencija za održavanje, prodaju i rentiranje koja je zadužena za vođenje hotela i pitanja bezbjednosti i koja će izlaziti u susret i najzahtjevnijim klijentima.
U okviru hotela postojaće i wellness & spa u kome će se nalaziti finske saune, parna kupatila, tepidarijum, slane sobe, fitnes dvorana; zatim vešeraj, a u garažama mini benzinska stanica i autoperionica.

Na prvoj etaži centralne kule nalazi se savremena multimedijalna kongresna sala sa odvojenom salom za sastanke, tako da je to posebna pogodnost za kompanije i organizatore seminara, kongresa, sastanaka i sličnih javnih i zatvorenih događaja.
Na krovu hotela, na petnaestoj etaži, kao i na manjim kulama, na osmoj etaži, nalazi se bazen sa koktel barom i restoranom u kojem će gosti moći da uživaju u zabavi, relaksaciji, hrani i pići i to sve u predivnom ambijentu sa pogledom koji se pruža na cjelokupan Budvanski zaliv.

Agencije

Agencije za nekretnine
: Smeju da me kontaktiraju u vezi posredovanja

Hitno

Koliko vam je HITNO
: NIJE mi hitno.

Status

Uknjižen
: yes
Vrsta grejanja
: Solarno
Internet
: ADSL
Pogled
: na more
Nearby Listings
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Date ChangePriceTrendPercentage
15. November 2011.225,000 €Initial price
21. November 2011.230,000 €Price increased for 5,000 €Upp 2.17%


Pretraživanje