Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


k5866 Kuća okružena šumom za prijatan boravak, Danilovgrad, Crna Gora

Zakačene slike: 
Cijena: €200,000 (1m²=€769)
Ulica i broj: bb
Naselje: Novo Selo
Opština: Danilovgrad
Region: Srednja regija

Detalji o nekretnini

Površina (m²)
: 260
Objavljeno
: 10 Nov, 2017   (Na tržištu: 1 year 9 dana)
Poslednja promena
: 21 Dec, 2017 (17:43:53)

Tekst oglasa

Kuća se nalazi na placu povrsine cca 1700m2, od čega je u list nepokretnosti upisano 1550m2+200m2 koje je trenutni vlasnik dokupio od komšije a koji trenutno nisu uknjiženi
Kuća ima ukupnu površinu od oko 260m2 ( i sastoji se od tri etaže: polupodrum, prizemlje i visoko potkrovlje.
Takođe, nezavisno od kuće nalazi se garaža od 25m2 koja.

Kuća se nalazi na 13km od centra Podgorice u pravcu Niksica.
Useljena je 2009.godine. Ima demit fasadu , solarni sistem grijanja i centralno grijanje na pelet. Dvorište ( oko 1600m2) je uglavnom šuma što doprinosi predivnoj i opuštajućoj atmosferi. Na placu se nalazi razvučen sistem prskalica koji je funkcionalan tako da se preko njega može nalivati trava.

U podrumu - suterenu koji je povrsine od cca 85m2 smjesten je prostor za centralno grijanje sa svim uređajima i bojlerom od 200l preko koga se vodom snabdijeva čitava kuća. Takođe se tu nalazi malo kupatilo (WC sa tuš kabinom) i jedna velika prostorija cca 50m2 sa kaminom koja se može koristiti ili kao stambeni prostor (ima sve instalacije za kuhinju) ili kao prostor za odmor (vinski podrum, bilijar sala, fitnes i sl). U ovom dijelu se nalazi i vešeraj sa instalacijom za dvije veš mašine i jednom mašinom za sušenje veša, kao i dosta prostora za smještaj raznih stvari npr. peleta, opreme razne koja se dnevno ne upotrebljava itd.
U prizemlju se nalazi dnevna soba od cca 25m2 sa kaminom koja je vezana za kuhinju i trpezariju i ostavu koje takođe imaju cca 25m2 i nezavisne izlaze na terase (površina terase oko 15m2) i preko terase direktno na plac. U ovom dijelu se nalazi i prostrano kupatilo sa tuš kabinom i WC šoljom, ugrađen plakar (cipelar + garderober) i radna soba površine 15m2 koja se može pretvoriti i u spavaću ili sobu za poslugu, a koja ima takođe izlaz na terasu i sa terase direktno na dvorišni dio.
Sprat (visoko potkrovlje) ima tri spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo i veliko kupatilo površine cca 12m2 u kojem se nalazi tuš kabina i kada sa masažerom. Dvije spavaće sobe su kompletno opremljene (bračni kreveti sa plakarima ) i potpuno su funkcionalne. Manja soba se može koristiti kao gostinska jer ima svoje kupatilo, a vece sobe su projektovane kao bračna i dječja soba.
U svim sobama su instalacije za internet i televiziju.

Status

Uknjižen
: yes
Useljiv
: yes
Namešten
: yes
CAPTCHA
Ovo pitanje je test da li ste vi ljudski korisnik a ne automatski spam bot.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Datum promenaCenaTrendProcenat
10. November 2017.200,000 €Početna cena


Pretraživanje