Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Kotor, Montenegro
Kotor, Crna Gora

Nekretnine Škaljari

view as:
Lijepa kuca u Kotoru €275,000 (1m²=€1,741)
Город:Kotor
Урегулирование:Škaljari

Beautiful house located in the suburb of Skaljari, just few minutes by foot from downtown of Kotor.The house consists of ground level (75 m2) and first floor (83 m2). Ground level has two bedrooms, two bathrooms, living/dining room and kitchen.First floor has three bedrooms, one bathroom, living/dining room, kichen and terrace.Both floors have air conditioning units. Front yard (169 m2) partly overhead covered with grapevines, suitable for parking and/or entertaining. Garage ( 36 m2 ) is next to the house. Garden ( 382 m2) is a nice place for vegetables or flowers.

Price droped for 75000 € (22.73%) - 2. July 2018.
Город:Kotor
Урегулирование:Škaljari

Na prodaju kuća lijepo sređena sa odličnim rasporedom sa placem. Kuća ima oko 180 m2 a u papirima 133 m2 i placa, dvorišta oko 350 m2. Sastoji se iz dva nivoa, prizemlje je poslovni prostor sa jednom prostorijom, kupatilom koje se veže i na dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja.
Vanjskim stepenicama se ide na sprat dje je terasa i veranda i ulaz, dnevni boravak, mala soba (predsoblje), spavaća soba, kuhinja, wc.
Ispred kuće je lijepo uređeno dvorište, mala ostava kao garaža za motor

Город:Kotor
Урегулирование:Škaljari

Na prodaju, urbanizovan plac na izuzetnoj lokaciji P= 306 m2, Skaljari, Kotor. Zemljište je pogodno za gradnju, udaljeno svega 1 km od Kotora Starog Grada.
Cijena: 88.000 eura, dogovor.

Price droped for 120000 € (24%) - 6. June 2019.
Город:Kotor
Урегулирование:Škaljari

Prodaja stare kamene kuce i gradjevinskog zemljista 875 m2 u centru Kotora. Zemljiste je mjesovite, stambeno-poslovne namjene. Nalazi se na 200 m od mora i na pet minuta hoda do vrata starog grada Gurdic. Ima pogled na bokokotorski zaliv sa sprata kuce. Pogodno je i za gradnju hotela.. Postoji takodjer mogucnost dogovora sa izvodjacem za suizgradnju. Osim navedenog i susjedne parcele imaju mogucnost kupovine i gradnje shodno potrebama kupca ili graditelja. Moguca kompenzacija za slicno u Hrvatskoj ili Beogradu.

Город:Kotor
Урегулирование:Škaljari

POSTO CAPITANO - lux apartment Kotor

Stambeni objekat ,,Posto Capitano'' pozicioniran je na luksuznoj lokaciji u centru urbanog života Kotora, ali i u oazi mira i tišine, idealnoj za porodični život, odmor i opuštanje, kao i za poslovnu populaciju koja je svojim aktivnostima vezana za Kotor i okolne gradove.
,,Posto Capitano'' se nalazi u mjestu Peluzica u Kotoru, u podnožju brda Vrmac, na udaljenosti 50 metara od mora. Izobilje zelenila, blizina mora i predivan pogled na Bokokotorski zaliv i Stari grad Kotor čine ovo mjesto idealnim za stanovanje i odmor.

Luksuzni sanovi Škiljari €67,000 (1m²=€1,811)
Город:Kotor
Урегулирование:Škaljari

Luksuzni stan, novogradnja, nekorišćen, 37m2, na drugom spratu.

Luksuzni stan Škiljari €67,000 (1m²=€1,811)
Город:Kotor
Урегулирование:Škaljari

Luksuzni stan, novogradnja, nekorišćen, 37 m2, na prvom spratu.

Syndicate content

Pretraživanje