Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Nekretnine Kolasin, Montenegro
Nekretnine Kolašin, Crna Gora

Nekretnine Mateševo

view as:
Город:Kolašin
Урегулирование:Mateševo

Prodajem - ustupam koncesiju za pakovanje vode sa projektom i lokacijom za izgradnju. Ponudjena imovina se nalazi u opštini Kolašin, selo Mateševo. Vlasništvo 1/1. Kontakt telefon +38269012022 mail: dj.milos@t-com.me

Город:Kolašin
Урегулирование:Mateševo

Zemljište u vlasništvu pod šumama(bukva,jela), livadama i potokom sa prilaznim putevima.Nalazi se iznad budućeg autoputa!Cena po dogovoru.

Price has increased for 49000 € (49.49%) - 10. September 2016.
Город:Kolašin
Урегулирование:Mateševo

U Matesevu, 8 km od Kolasina, prodajem kucu 50 kvadrata, manju kucu od drvene gradje 25 kvadrata i 20.000 m2 livada i deo pod sumom.
Struja, voda, lep polozaj, 100m od glavnog puta.

Cijena po dogovoru.

Prodaja imanja - Matesevo, Planinica €1,114,572 (1m²=€6)
Город:Kolašin
Урегулирование:Mateševo

Imanje na prodaju površine 185.762m2.
Sastoji se od livada, pašnjaka i šume, struja i izvor vode na imanju.
Imanje se nalazi u naselju Planinica, udaljeno oko tri km od Mateseva u neposrednoj blizini budućeg autoputa Podgorica-Kolašin.

Price has increased for 50000 € (11.11%) - 23. April 2015.
Город:Kolašin
Урегулирование:Mateševo

Plac površine 72000m2, na kome se nalaze tri izvora pitke vode od kojih je jedan ( najveći) ispitan od insepkcije i potpuno ispravan za upotrebu tj. Može da se napravi fabrika za flaširanje i eksploataciju vode o čemu postoje svi sertifikati. Izvor ima kapacitet protok vode 3,10 lit/sec. Druga dva izvora još nisu ispitana ali i za njih će se dobiti potvrda da su čisti i podobni za upotrebu. Pored ovih izvora na ovom imanju je velika perspektiva što se tiče turizma ( mogućnost gradnje etno sela i raznih drugih medicinskih ustanova), malih elektrana, ribnjaka, pogodan je takodje za farme, itd..

Город:Kolašin
Урегулирование:Mateševo

Prodajem lijepi plac udaljen 7km od Kolašina ka Mateševu. Plac se prostore 200m između magistralnog puta i rijeke Tare. Na placu se nalazi dovod električne struje - stub; izvorska voda sa dva izvora udaljena je 50 i 200m. Plac se nalazi u živopisnoj sredini i nedirnutoj prirodi. Podesan je za izgradnju objekata za turizam i ugostiteljstvo, vikendica i dr. Pored Tare postoji mogućnost izgradnje ribnjaka. Mogućnost kompenzacije za plac, kuću ili stan u Podgorici.

prodajem djeljiv plac na Matasevo €100,000 (1m²=€10)
Город:Kolašin
Урегулирование:Mateševo

Plac se nalazi na selu Matasevo, 9km od Kolasina, prirodni izvor vode, struja. plac je djeljiv. vlasnistvo 1/1

Syndicate content

Pretraživanje