Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Tivat, Montenegro
Tivat, Montenegro Properties

k5688 Kuća sa 11 spavaćih soba, pogled na more, okolina Tivta, Radovići, Crna Gora

Zakačene slike: 
Cijena: €329,999 (1m²=€1,209)
Ulica i broj: bb
Naselje: Radovići
Opština: Tivat
Region: Primorska regija

Detalji o nekretnini

Površina (m²)
: 273
Objavljeno
: 13 Aug, 2015   (Na tržištu: 3 years 281 dana)
Poslednja promena
: 2 Feb, 2018 (17:31:27)

Tekst oglasa

Kuća se sastoji od 4 etaže i nalazi se na placu od 550m2.
Prizemlje kuće se sastoji od jednog jednosobnog stana površine 50m2 i letnje kuhinje, spoljnim stepenicama se ide do I sprata gde se nalazi hodnik i 5 spavaćih soba. Svaka soba je nameštena i ima svoju terasu sa pogledom na more. Na ovom spratu su i dva kupatila.
Drugi sprat ima potpuno isti raspored prostorija kao i I sprat. Postoji mogućnost dogradnje.
Dvorište je površine oko 400m2 sa parkingom i velikim terasama. Ukupna površina placa je 550m2.
Na prizemlju su i 2 garaže. Udaljenost od mora je oko 1km.
Kuća ima dozvolu za izdavanje. Smeštajni kapacitet je 25 osoba.
Centralna voda+sopstveni bunar i hidrofor.
VIDEO 1 https://www.youtube.com/watch?v=1vX_2GAGthk&feature=youtu.be
VIDEO 2 od kuće do supermarketa "VOLI" https://www.youtube.com/watch?v=u-NqVMsKXo0&feature=youtu.be
LOKACIJA
Radovići su malo mesto koje je udobno smešteno južno od Bokokotorskog zaliva. Do Aerodroma Tivat, ima 8 km, a do gradova Tivta i Kotora oko 11 km. S obzirom na to da su poznati kao “biserna obala Boke Kotorske“, nije nikakvo čudo što su Radovići izuzetno posećeni u vreme letnjih meseci. Plaža ovog mesta – Plavi Horizont, zajedno sa poznatom uvalom Pržna, koja se nalazi na otvorenom moru, čini ovo mesto veoma atraktivnim i popularnim.
Radovići su poznati kao idealno mesto za porodičan odmor i duge šetnje pored obale i kroz zelenilo prirodnih lepota. Zahvaljujući dobroj lokaciji, iz ovog mesta brzo možete otići do Hrvatske, Cavtata i Dubrovnika, koju su udaljeni oko 2 sata vožnje. Ukoliko poželite da se bolje upoznate sa lepotama Crne Gore, neće vam trebati mnogo vremena da stignete do Kotora, Cetinja ili Lovćena.
Plaža Plavi Horizont
Plažu Plavi Horizont posetioci opisuju kao pravi raj. Prekrivena je veoma sitnim peskom, koji je idealan naročito je za decu, a ima i lekovita svojstva. Odavde se pruža predivan pogled na pučinu mora, dok obalu zapljuskuje kristalno čista voda. Prostire se na preko 8.500 m², a opremljena je i mnogim sadržajima kao što su tuševi, ležaljke, suncobrani… Zbog male dubine, more se ovde brzo zagreje, tako da je kupanje veoma prijatno. Takođe, plaža je ponosni nosilac Plave zastave za čistoću i sadržaje koje nudi. Plaža je okružena bujnim četinarima i maslinjacima, što još više doprinosi njenoj lepoti. Ako poželite da se rekreirate, na ovoj plaži to, takođe, možete učiniti, jer se duž nje nalazi trim staza, ali i šetalište. Plaža Plavi Horizont je raj za sve koji žele da uživaju i odmaraju u prirodi kraj mora.
Plaže Žanjice i Oblatno
U blizini Radovića nalaze se i manje plaže Žanjice i Mirišta, a nije daleko ni poznata plaža Oblatno (oko 1200 metara), koja se nalazi u Bjeloj. Oblatno je kompletno opremljena plaža dugačka 150 metara. Tu su i spasilačke ekipe, a za sve one koji je posete kolima obezbeđen je prostran parking. U blizini se nalaze i razni ugostiteljski objekti, kao i sportski tereni.

Status

Uknjižen
: yes
Useljiv
: yes
Namešten
: yes
Pogled
: na more
CAPTCHA
Ovo pitanje je test da li ste vi ljudski korisnik a ne automatski spam bot.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Datum promenaCenaTrendProcenat
13. August 2015.330,000 €Početna cena
2. February 2018.329,999 €


Pretraživanje