Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Tivat, Montenegro
Tivat, Montenegro Properties

5KDL, na prodaju vila - Donja Lastva, Tivat

Zakačene slike: 
Cijena: €1,275,000 (1m²=€4,250)
Ulica i broj: Tivat, Donja Lastva bb
Naselje: Donja Lastva
Opština: Tivat
Region: Primorska regija
ZIP: 85320

Detalji o nekretnini

Površina (m²)
: 300
Objavljeno
: 11 May, 2016   (Na tržištu: 2 years 162 dana)

Tekst oglasa

Ova impozantna nova nekretnina nudi jednu od najboljih lokacija, pogleda, stila i dorade na Crnogorskom trzistu. Kuća je porodicna vila od cetiri sobe koja je postavljena u svojim osnovama, uz 180 stepeni pogledom na Porto Montenegro i Tivatski zaliv. Unutrašnji dio je centriran oko glavne sobe koja ima preko 70 kvadratnih metara. Ova soba dovodi do prelivnog bazena i terasu koja ima kompletna dva velika pokrivena podrucja, za spoljne aktivnosti i zabavu. Pored glavne prostorije je kuhinja koja je posebno dizajnirana. Ova soba se fokusira na ostrvu pokriveno plocom solidnog orahovog drveta takozvano 'mesarski blok'. Na donjem spratu su četiri dvokrevetne sobe svaka sa kupatilom i privatnim terasama iz kojih se pruza otvoren pogled na zaliv. Glavna spavaća soba-apartman zauzima poziciju na uglu kuce, i ima pristup terasama sa obe strane kuće. U apartmanu se takode nalaze jedna soba za garderobu i dvostruko kupatilo.

Dnevna soba i ostale sobe su širom završene sa hrastovim parketom. Kupatila su zavrsena lokalnim krečnjakom, mozaik pločice u kombinaciji sa drvenom oplatom i vrhunskih sanitarija iz Grohe i Catalona. Vrata i plakari za svaku spavaću sobu i kupatilo su posebno dizajnirani.
Imovina je dizajnirana da moze biti iskoriscena kroz cijelu godinu. Postoji podno grejanje u cijeloj kući, kao i centralizovana topla i hladna klimatizacija koji se može prilagoditi zahtevima svakog pojedinačnog prostora. Centralni bojler daje toplu vodu koja se stalno pumpa sa svim tačkama u kući i obezbeđuje brzu toplu vodu na prelazu iz slavine. Bazen je u potpunosti automatizovan. Pumpa i filter se kontrolisu tajmerom. Hemikalije se upravljaju električnim dozacima i nivo vode se automatski puni kada je potrebno. Dvoriste oko kuće je ekstenzivno uređene sa zrelim maslinama i mediteranskim biljem. Ove se zalivaju iz automatizovanog sistema za navodnjavanje koji se prostire na sve oblasti u vrtu. Postoje velike površine za skladištenje unutar i van kuće.

Bruto izgrađena površina - 480 kvadratnih metara
Unutrašnja površina - 300 kvadratnih metara
Bazen i terasa - 180 kvadratnih metara
Zemljište - 1.050 kvadratnih metara
4 sobe
4 kupatila
1 toalet
Cijena: EUR 1.275,000...dogovor

Kontakt : agencija za nekretnine CENTURY 21 Rivijera doo Herceg Novi, ulica X hercegovačke brigade no. 4. Email: info@century21hn.com tel: +38269446628; +382 67 316 067

Agencije

Agencije za nekretnine
: Smeju da me kontaktiraju u vezi posredovanja

Hitno

Koliko vam je HITNO
: vrlo mi je HITNO.

Status

Uknjižen
: yes
Useljiv
: yes
Namešten
: yes
Vrsta grejanja
: Centralno
Internet
: Kablovski
Pogled
: na more
CAPTCHA
Ovo pitanje je test da li ste vi ljudski korisnik a ne automatski spam bot.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Datum promenaCenaTrendProcenat
11. May 2016.1,275,000 €Početna cena


Pretraživanje