Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Nekretnine Kolasin, Montenegro
Nekretnine Kolašin, Crna Gora

Nekretnine Donje Lipovo

prikaz:
Opština: Kolašin
Naselje: Donje Lipovo

Prodajem obradivo zemljiste sa sumom i izvorom. Struja i put. 7 km od Kolasina. Moguca zamjena za nekretnine u Podgorici ili na primorju.

Kuca sa zemljistem,Donje Lipovo €120,000 (1m²=€6)
Opština: Kolašin
Naselje: Donje Lipovo

Prodajem staru kucu ( 50 m2) sa obradivim zemljistem,7 km od Kolasina. Kroz zemljiste proticu 2 potoka i rijeka. Voda (direktno sa izvora) ,struja,put. 4 pomocna objekta. Podrum 20 kvardata. Moguca zamjena za nekretnine u Podgorici ili na primorju.

Opština: Kolašin
Naselje: Donje Lipovo

Prodajem kucu u Donjem lipovu,na 7km od centra Kolasina,prvi sprat je od kamena I komplet je zavrsena.Nalazi se na imanju od 35000m2,ima svoj prilaz,vodu I citavom duzinom imanja protice Rijeka.Cijena imanja sa kucom je 10e po m2. cijena nije fiksna moguc dogovor...

Prodaja nove kuće u Kolašinu €60,000 (1m²=€500)
Cena je opala za 20000 € (25%) - 5. July 2015.
Opština: Kolašin
Naselje: Donje Lipovo

Kuća nova zidana sa ciglom, trofazna struja i uvedena izvorska voda površine 120 m2 (P+1). Kuća je uz asfaltni put. Kompletno je nameštena i odmah useljiva.
Prizemlje:
-kuhinja sa dnevnim boravkom (pločice+parket), kupatilo (pločice i sanitarije), hodnik (pločice), spavaća soba (parket), ostava (pločice)
Sprat:
Spavaće sobe 3 (parket), WC (pločice i sanitarije), hodnik (parket), stepenište obloženo hrastovinom.
Spoljna i unutrašnja stolarija masiv.

Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat koji je u funkciji šupe.

Prodajem kuću u Donjem Lipovu €60,000 (1m²=€600)
Opština: Kolašin
Naselje: Donje Lipovo

Na prodaju kuća u Donjem Lipovu, selo Blatina 5km od centra Kolašina. Kuća u osnovi 7x9m, prizemlje sa potkrovljem, sve na imanju od 3.000m2. Kuća je novije gradnje, funkcionalnog rasporeda. U prizemlju dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, hodnik i stepenište, a u potkrovlju tri sobe i kupatilo. Do kuće postoji asfaltni put, instalirana struja i voda, pogodna za svakodnevni život.

Opština: Kolašin
Naselje: Donje Lipovo

Prodajem kucu izmedju Gornjeg i Donjeg Lipova (na granici),7 km od Kolasina.Povrsina kuce je 120 m2,od cega je 106 m2 stambeni prostor(prizemlje se sastoji iz kuhinje i dnevnog boravka,predsoblja i prvog sprata koji se sastoji iz Wc-a,3 sobe i bunkera,tj ostave za stvari) a 14 m2 je garaza.Kuca se nalazi na placu od 75 ar.
Ima samostalni pristupni put,samostalnu vodu tj.izvor koji se nalazi u sklopu placa,struja.Cena je po dogovoru.Kuca je uknjizena.Ko god zeli kucu za odmor treba pogledati ovo jer je kuca zajedno sa placom izvanredna.

Syndicate content

Pretraživanje