Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Nekretnine Pešca

prikaz:
Opština: Berane
Naselje: Pešca

IZUZETNO POVOLJNO, PRODAJEM PORODIČNU KUĆU SA OKUĆNICOM ,,VILA SLOBODA'' U PEŠCIMA, OPŠTINA BERANE. KUĆA IMA 125 KVM, 2 GARAŽE I OKUĆNICU - BAŠTU OD 625 KVM. KUĆA SE NALAZI NA RASKRSNICI NOVOG PUTA ZA ANDRIJEVICU SA STARIM PUTEM ZA BUČE. UKNJIŽENA JE U ZEMLJIŠNE KNJIGE. JA SAM VLASNIK.

Opština: Berane
Naselje: Pešca

Prodajem zemljište 20 ari, parcelisano, može u placevima ili u komadu.
Lokacija: Obilaznica, Pešca.
Vlasništvo: 1/1

Kontakt:
+38268005547
+38267887279

Prodajem plac i porodičnu kuću €75,000 (1m²=€375)
Opština: Berane
Naselje: Pešca

Prodajem plac površine 834m2 i porodičnu stambenu zgradu na Pešcima, površina oko 200m2 . Spratnosti P+1 (prizemlje i prvi sprat). U prizemlju se nalazi ulazni dio,hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dvije sobe, kupatilo i stepenišni prostor. Na spratu dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, hodnik, dvije sobe i dvije terase. Objekat je u vlasništvu 1/1. Posjeduje građevisnku dozvolu. Prema važećem detaljnom planu, postoji mogućnost izgradnje, dogradnje i nadgradnje postojećeg objekta, kao i mogućnost izgradnje novog objekta spratnosti P+2 i maksimalne površine do 1850m2.

PRODAJA PLACA €8,000 (1m²=€15)
Opština: Berane
Naselje: Pešca

Prodajem plac od 530m2 u naselju donja Pešca pored rijeke Lim.Plac je uknjižen i dozvoljena je gradnja.Na placu ima i struja i voda .Prilaz sa dve strane a glavni prilaz je asvaltirana ulica.Cijena je fiksna.

Opština: Berane
Naselje: Pešca

Prodajem kuću površine 190 m2 u Beranama, naselje Pešca. Kuća je veoma kvalitetne gradnje, dva stana po 95 m2 u dva nivoa i sa zasebnim ulazima, na placu od 900 m2. Objekat se nalazi u lijepo uređenom dijelu naselja, posjeduje građevinsku dozvolu i vlasništvo 1/1. Postoji mogućnost zamjene za dva manja stana u Podgorici ili Baru, uz svaki mogući dogovor.

Opština: Berane
Naselje: Pešca

Kuća 80m2, bašta, pomoćni objekti, pored reke, uknjižena, plac 18ari, pored nove magistrale

Opština: Berane
Naselje: Pešca

Prodaje se kuća u Beranama, naselje Pešca. Kuća ima 430 kvadrata. Na prvom spratu su veliki hodnik, kupatilo, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kao i radna soba. Takođe,na prvom spratu se nalazi u sklopu kuće i veliki poslovni prostor sa garažom ukupne površine preko 70 kvadrata. Kuća posjeduje i veliki podrum. Na drugom spratu su tri spavaće sobe, veliki hodnik, kao i kupatilo. Iz glavne spavaće sobe se izlazi na terasu koja je povšine od 70 kvadrata, tj.isto koliko i poslovni prostor. Kuća posjeduje i potkrovlje, koje ima i svoju terasu. Kuća ima i zemljište od 11ari. Kontakt 069 747 729

Syndicate content

Pretraživanje