Učitavanje


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Naručite izdvojen oglas

Šta su to izdvojeni oglasi?
Izdvojeni oglasi su sponzorisani oglasi koji se pojavljuju na svakoj stranici portala i nalaze se u gornjem desnom bloku.

Kako funkcionišu izdvojeni oglasi?
Oni funkcionišu na principu ravnomerne preraspodele u smislu prikazivanja kad imamo više sponzorisanih oglasa. Ovo se odnosi na naslovnu stranu. Oglasi su dalje targetirani na nivou naselja, jer korisnike koji gledaju npr. Igalo sigurno zanimaju ponude više iz Igala no iz Podgorice. Ovakav mehanizam vam omogućava da se vaša nekretnina naglasi na pravom mestu u pravo vreme kako bi privukla što više pažnje, detaljnih pregleda pa i direktnih kontakata putem mejla ili telefona.

Dali ima još prednosti kod sponzorisanih oglasa?
DA!
1). Prilikom koršćenja bloka za pretraživanje ovakvi oglasi su naglašeni i pokazuju se prvi za pretrage po regijama, opštinama ili naseljima bez obzira na ostale parametre.

2). Vaš oglas ćemo objaviti na Facebook-u na našoj fan stranici koja broji preko 7.000 ljudi u ovom trenutku. Grupa je veoma aktivna i veliki broj kupaca je redovno prati. Sa našom objavom oglasa momentalno u narednih sat vremena će više od 100 potencijalnih kupaca detaljno pregledati vaš oglas i ukoliko je ponuda zanimljiva i realna očekujte isti dan kontakte putem mejla ili telefona.

Koliko sponzorisani/izdvojeni oglasi imaju više pregleda?
U odnosu na obične oglase poseta izdvojenih oglasa je 5-10x veća jer su konstatno prikazani ispred očiju svakoga posetioca. Naravno pregledi direktno zavise još od kvaliteta oglasa, cene i zakačenih fotografija.

Kako da povećam kvalitet svog oglasa?
Obavezno ubacite što više fotografija, gledajte da su što kvalitetnije uslikane i da je nekretnina detaljno prikazana. Stavite realnu cenu i locirajte vašu nekretninu na mapi, kako bi posetioci znali više o kontekstu lokacije gde se ona nalazi.

Da li neko prodao svoju nekretninu preko Izdvojenih oglasa?
Preko portala su prodate mnoge nekretnine, od stanova, kuca pa do zemljišta. Koristeći reklamiranje preko izdvojnih oglasa pojedini vlasnici i agenti za nekretnine su uspesno i brzo prodali nekretnine iz svoje ponude. Svakako sam izdvojen oglas vam nije garancija da će se vaša nekretnina prodati jer kako znate na to utiče veliki broj faktora. Ono što je sigurno je da će vam proces prodaje UBRZATI 5-10x.

Koliko traje jedan plaćeni oglas?
Mesec dana.

Koja je cena?
Cena je samo 20 EUR mesečno.

Da li postoje određeni popusti?
Da. Postoje u situacijama kad se uzima veći broj sponzorisanih oglasa ili na duži period od 3 meseca.

Ko može da koristi ovu uslugu?
Svi korisnici. I vlasnici, agenti i investitori. Svako ko želi da malo istakne svoj oglas.

Kako se vrši plaćanje?
Plaćanje se vrši preko internacionalnog servisa www.moneybookers.com. Potrebna vam je VISA debitna kartica koja može da se koristi na internetu. Danas je možete dobiti u svakoj banci. Servis www.moneybookers.com je 100% siguran i zaštićeni ste od svake zloupotrebe.

Nemam VISA karticu i ne mogu da koristim Moneybookers servis, a želim da kupim izdvojen oglas, šta da radim?
Možete platiti putem postnet uplatnice u Srbiji ili direktno na račun u Crnoj Gori. Za detalje kontaktirajte nas na mail.

Kako naručiti oglas?
Pošaljite 20EUR na email: novakovic @ gmail . com preko servisa www.moneybookers.com i cim mi potvrdimo uplatu vaš oglas će biti izdvojen. Najčеšće će biti izdvojen već isti dan, a najkasnije u roku od 48 sati. Placeni period od mesec dana počinje od trenutka kada se oglas objavi kao istaknut.

Treba mi pomoć
Ukoliko imate još dodatnih pitanja kontaktirajte nas na mail.

Pretraživanje