Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Tivat, Montenegro
Tivat, Montenegro Properties

Nekretnine Bogišići

view as:
City: Tivat
District (Area): Bogišići

Prodaja dvosobnog namjestenog stana – Bogisici, Tivat. Povrsina stana je 88 m2, udaljen svega 200 m od mora ili par minuta hoda od plaže. Pogled na more i celi zaliv je trajan i zadivljujući.
Raspored: 2 spavace sobe, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, 2 kupatila i velika terasa. U objektu u kojem se nalazi ovaj stan ima jos 5 stanova na prodaji, razlicite kvadrature. Kupovinom stana dobija se i garazno mjesto ili ostava.
Cijena: EUR 147.500…atraktivno

City: Tivat
District (Area): Bogišići

Prodaje se atraktivna parcela ukupne površine 6.137m2, na udaljenosti 20m od mora u Tivatskom zalivu mjesto Bogišići, Luštica. Parcela ima optimalni ugao nagoba od 22% i ima prekrasan pogled na more.
Plac je urbanizovan i na njemu je predviđena izgradnja ekskluzivnih vila, ukupno oko 4660m2 tj izgrađenost na ovom planu je 0,80%. Prema detaljnom urbanističkom planu (DUP-u) na pet građevinskih parcela kako je podeljena ukupna površina ovog placa može se izgraditi nekoliko vila, poslovnih prostora, bazena, teniskih terena, što znači da se može graditi turistički kompleks, sa prelijepim pogledom na more. Parcela je udaljena samo 15 min vožnje od aerodroma Tivat, a na toj istoj daljini u toku je izgradnja ("Orascom" grupe) golf tereni sa 18 rupa.

City: Tivat
District (Area): Bogišići

Kuća je na 3 etaže,na placu od 650 m2.
. U osnovi ima 154 m2, korisne povrsine 3 x 92 m2,plus unutrasnje stepenište i balkoni.Kuća nije skroz uređena.U prizemlju su dva dvoiposobna sređena stana,svaki ima po jedno kupatilo.Na spratu ima jedan sređen dvoiposoban stan sa dva kupatila,a druga polovina sprata nije sređena.Potkovlje je nesredjeno,ima 4 spavaće sobe,kuhinja sa dnevnim boravkom,hodnik i kupatilo.
Ispred kuce je ogroman parking prostor.

Kuća u Tivtu, Bogišići €650,000 (1m²=€1,327)
City: Tivat
District (Area): Bogišići

Tri kuće plus tri pomoćna objekta i garaža, nalaze se na parceli od 2475 m2. U pitanju su dvije nove kuće, od kojih je jedna prizemna uz mogućnost nadogradnje i druga ima prizemlje i sprat. Treća kuća je stara kamena kuća koja datira iz perioda austrougarske i koja kao takva i dalje postoji na kraju samog placa. Dvorište je prelijepo uređeno, popločano i bogato raznovrsnim drvećem, voćem i cvijećem. Ograda je od kovanog gvožđa i kamenih ploča. Garaža je na daljinsko upravljanje i predviđena je za dva automobila. Postoji i ljetnja kuhinja kao i toalet.

City: Tivat
District (Area): Bogišići

Prodajem prelijepi kompleks u Tivtu-Bogisici koji cine 4 stambena objekta, 3 pomocna objekta, garaza i prostrano zemljiste . Nalazi se u povoljnim ambijentalnim uslovima sa pogledom na more.
Parcele imaju potrebnu infrastrukturu, cine cjelinu sa stambenim, pomocnim objektima i uredjenim dvoristem. Stambeni objekti su uredjeni i renovirani u potpunosti, sa keramickim plocicama
na podovima, ponovo uradjenom instalacijom struje, vodovoda i kanalizacije. Otvori na objektima su od Al stolarije, odlicnog kvaliteta.

Kamena Lux kuca €225,000 (1m²=€1,552)
City: Tivat
District (Area): Bogišići

Каменный дом традиционной средиземноморской архитектуры в маленькой тихой деревушке 16века.
Расположенный на холме, утопающем в лесной зелени и фруктовых деревьях.
Ландшафт украшают исторические развалины и каменные валуны. Из окон открывается вид на море и на Тиватский залив, на пик горы Ловчен и поросшие плющом древние стены развалин. В этом укромном уголке девственной природы тишину нарушает только пение птиц и цикад. Дом увит виноградом. Вокруг цветы, гранатовые деревья, лайм, апельсин.

Prodaja ekskluzivne parcele u Bogisicima! €1,300,000 (1m²=€212)
Price droped for 200000 € (13.33%) - 4. May 2012.
City: Tivat
District (Area): Bogišići

Na prodaju je atraktivna parcela ukupne površine 6137m2, desetak metara udaljena od mora u Tivatskom zalivu.

Parcela sa optimalnim uglom elevacije od 30% ima prekrasan pogled na Tivatski zaliv i projekat može biti izgrađen na način da svaki apartman / vila ima pogled na more. Marinu samo put odvaja od parcele.

Syndicate content

Pretraživanje