Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Tivat, Montenegro
Tivat, Montenegro Properties

Nekretnine Milovići

view as:
Stadt: Tivat
District (Area): Milovići

Na prodaju urbanizovan plac, Obala Djurasevica, Opstina Tivat. Povrsina placa iznosi 1929 m2. Sa placa se pruza prelijep pogleda na more, ostrvo Sveti Marko i Tivat. Dobra putna konekcija.
Cijena: EUR 520.000, dogovor

Stadt: Tivat
District (Area): Milovići

Na prodaju urbanizovan plac, Milovici, Opstina Tivat. Povrsina placa iznosi 497 m2. Sa placa se pruza prelijep pogleda na more, ostrvo Sveti Marko, Kakrc i Tivat. Plac se nalazi na 300 metara od mora. Plac je okruzen zelenilom i pruza mogucnost uzivanja u mirnnom zivotu i tisini. Dobra putna konekcija.
Cijena: EUR 150.000, dogovor

Stadt: Tivat
District (Area): Milovići

Kuca na samoj obali mora, slobodna cijeli septembar. U kucici moze boraviti 15 odraslih osoba. Cijena zakupa cijele kucice je 290 EUR/dnenvo. Nalazi se u opstini Tivat, mjesto Kaludjerovina.

Stadt: Tivat
District (Area): Milovići

Kuca na samoj obali mora, slobodna cijeli septembar. Cijena u septembru 110 EUR/dnenvo. Nalazi se u opstini Tivat, mjesto Kaludjerovina. Kuca moze da ugosti 7 osoba, ima jednu trokrevetnu sobu, jednu dvokrevetnu, dnevni boravak, sa lezajem na razvlacenje, kuhinja i kupatilo.

Stadt: Tivat
District (Area): Milovići

Luksuzna kamena vila sa bazenom u Kaludjerovini, Tivat, na samoj obali mora ,nulta linija ,na placu od 1000 m2 ,bruto povrsine 450 m2, sa garazom i 6 parking mesta
Vilu sacinjavaju tri nivoa
Prvi nivo je u nivou bazena i spa centar je koji je kompletno opremljen teretanom ,trim stazom ,biciklom ,box trenazerom,gladijator spravom ,masaznom foteljom ,sauna,tursko kupatilo ,toalet ,vesernica
Drugi nivo ,ulazna vrata ,kuhinja ,dnevna soba ,gostinjsko kupatilo ,spavaca soba sa svojim kupatilom
Treci nivo ,4 spavace sobe ,dve sa sopstvenim kupatilima ,garderober ,i kupatilo

Stadt: Tivat
District (Area): Milovići

Prodaja 4 ekskluzivna dvosobna stana (48 - 56 m2) u Miloviće - Kaluđerovina. Pogled na ostrvo Cvijeća, ostrvo Sveti Marko, Porto Montenegro i na cijeli Bokokotorski zaliv. Svaki stan ima svoj parking prostor. Cijena po m2 od 2000-2200 eura uz mogućnost dogovora. Od objekta se nalaze dvije plaže na udaljenosti do 300 m. Kupcu je obezbjeđen povremeni nadzor nad kupljenim stanom.

Syndicate content

Pretraživanje