Loading


Korišćenje portala za Agencije za Nekretnine počinje da se naplaćuje od 1.marta 2015. Više informacija pročitajte ovde


Budva
Montenegro

Nekretnine Budva

view as:
Stadt: Budva
District (Area): Bečići
Prodaje se jednosoban stan na odličnoj lokaciji u Bečićima sa pogledom na more Orjentacija stana je jug. Površina: 51,0 m2 Karakteristike: Nalazi se na devetom spratu nove zgrade u Bečićima. Sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje, spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom, terase sa pogledom na more. Stan je moderno opremljen sa kvalitetnom italijanskom keramikom u kupatilu i kuhinji, a podovi su u ostalim prostorijama opremljeni vrhunskim lameliranim hrastovim parketom. Kupatilo je pored kvalitetne kupatilske opreme, opremljeno sa vrhunskim njemačkim linijskim slivnikom Gutjahr.
Stadt: Budva
District (Area): Bečići
Prodaje se dvosoban stan na odličnoj lokaciji u Bečićima sa pogledom na more Orjentacija svih prostorija je jug. Površina: 71,0 m2 Karakteristike: Nalazi se na devetom, poslednjem spratu nove zgrade u Bečićima. Ima hodnik, kupatilo, vešeraj, kuhinju, dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijom, dvije terase sa pogledom na more.
Stadt: Budva
District (Area): Budva
Na prodaju jednosoban stan površine 41m2 u Budvi, 200 metara od sportskog centra "Rea." Tražena prodajna cena: 54.000,00€ Čisti papiri Nalazi se na I spratu stambene zgrade. Sastoji se od hodnika, spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila i terase. *NAPOMENA: način plaćanja: u obzir dolazi samo plaćanje na račun prodavca (ne i dizanja kredita, tj.korišćenje ovog stana kao garancija za kredit)
Luksuzan stan u Budvi (Babin Do) €150,000 (1m²=€1,724)
Stadt: Budva
District (Area): Budva
Luksuzan stan u Budvi (Babin Do) - hitna prodaja nekretnina u Crnoj Gori. Apartman od 87 m2 nalazi se u novoj zgradi na 4. spratu. Kuća ima talijanski lift s klima uređajem. Dovršavanje zajedničkih prostora unutar venecijanske žbuke, travertina i mramora. Struktura stana: veliki dnevni boravak, odvojena kuhinja, 2 kupaonice, 2 spavaće sobe, terasa. Svaka spavaća soba ima francuski "balkon", prekrasan pogled s bilo kojeg prozora, terasu.
Stadt: Budva
District (Area): Budva
Izdaje se garsonjera za ljetovanje u Budvi, 25 m2, iza Jolly apartmana, u blizini restorana Zlatibor, 10 min do plaže, komplet namještena (klima, kablovska TV, veš mašina, kuhinja sa potrebnom opremom, dva velika ležaja na rasklapanje, mogu 4 osobe). Ima lijep balkon i parking ispred zgrade koji se ne plaća. Cijena po noćenju je 30-40 €. Tel. +382-68-660-014
Stadt: Budva
District (Area): Budva
Na prodaju trosoban stan površine 112m2. U prodajnu cenu ulazi i garažno mesto površine 13m2. Stan se nalazi u zgradi staroj 8 godina, sa celodnevnim obezbeđenjem. Nikada nije useljavan. Sastoji se od: hodnika, prostranog dnevnog boravka sa velikom terasom, kuhinje, trpezarijskog dela, 3 spavaće sobe (2 spavaće sobe imaju svoje terase), 2 kupatila (jedna spavaća soba ima svoje kupatilo). Pozicioniran je na visokom prizemlju. Stan se nalazi u naselju Velji Vinogradi. Udaljen je od mora i kompleksa Slovenska plaža oko 400 metara.
Stadt: Budva
District (Area): Budva
Na prodaju dva jednosobna stana koji su jedan pored drugog (koji se mogu spojiti u veći stan) Ukupna površina: 80m2 Ukupno: 2 hodnika, 2 kupatila, 2 terase, 2 dnevna boravka, 2 spavaće sobe 250 metara od restorana "Parma" Prizemlje, okrenuto ka šumi, prelepa atmosfera Mogućnost kupovine i garažnog mesta površine 16m2 po cena od 10.000,00€ Građevinska, upotrebna dozvola Kvalitetna stolarija, parket
Stadt: Budva
District (Area): Budva
Jednosoban stan u Budvi površine 38m2 250 metara od restorana "Parma" Prizemlje, okrenuto ka šumi, prelepa atmosfera Hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, terasa. Dnevna soba ima izlaz na terasu. Mogućnost kupovine i garažnog mesta površine 16m2. Građevinska, upotrebna dozvola Kvalitetna stolarija, parket Garažno mesto 16m2 - 10.000,00€
Syndicate content

Pretraživanje